Ваше мислење

Почитувани,

Со цел константно подобрување на нашите услуги спроведуваме прашалник за мерење на квалитетот.

Вашето мислење е многу значајно за нас и затоа Ве молиме да одговорите на прашалникот на следниов линк

Одговорањето на прашањата нема да ви одземе повеќе од 2 минути.

Ви благодариме.