Нет.Бит е водечка компанија за деловен консалтинг и информатички инжинеринг за поголеми организации, главно во телекомуникацискиот и во финансискиот сектор.
Нашите клиенти се во Македонија и регионот, но и ширум светот - од Луксембург до Виетнам и од Латвија до Гана. Нашите главни услуги се консалтинг, IT Cloud датацентар услуги, и решенија за спречување на перење на пари.
Поради проширен обем на работите во сите деловни области, вработуваме разни профили на експерти и консултанти за работа на неопределено време.
Работните задачи се состојат во реализација на информатички и деловни проекти за клиенти-корпорации од Македонија, ЕУ и регионот, за кои е потребен високо-професионален кадар и почитување на стандардизирани процедури за квалитет

Отворени работни позиции

Нет.Бит во моментов има потреба од следните работни позиции:

 

Програмер на бази на податоци (Сениор)

SQL, .Net, Java или еквивалентно

Работно искуство - минимум 5 години

Сертификати од обуки

Работно место во Нет.Бит Датацентар - Велес 

 

Систем администратор во Датацентар (Јуниор)

Windows Server, Linux, IOS, SQL,  или еквивалентно

Работно искуство - минимум 1 годинa

Сертификати од обуки

Работно место во Нет.Бит Датацентар - Велес 

 

Офис асистент 

Подготовка и средување на документи  

Административно работење 

Канцелариски набавки 

 

ПР специјалист

Организирање на кампањи за обуки, промоции

Известувања до јавноста и до клиенти 

Подготовка на флаери

Набавка на промотивни материјали 

Организирање на настани

 

За да аплицирате,

Ве молиме испратете го Вашето CV и мотивационо писмо на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Дополнителна информација