Клиенти

Дел од нашите досегашни клиенти

 

Испорака, инсталација и одржување на решенија за спречување на перење на пари

Agribank, Hanoi

Al Khalij Commercial Bank, Qatar

Alpha Bank, Greece

Amen Bank, Tunisia

AS Expobank, Riga, Latvia

AS Expobank, Luxembourg

ATF Bank, Kayakhstan

Attijari Bank, Tunisia

Attijari Bank, Paris, France 

Bank Austria - Unicredit Group

Banque Extérieure D'Algérie, Algeria

Banque Zitouna, Tunis, Tunisia

BEA, Algiers, Algeria

BIAT, Tunis, Tunisia

Crédit populaire d'Algérie (CPA), Algeria

Diamond Bank Group, Benin

Ecobank, Ghana

Ecobank, Nigeria

Ecobank, Lome, Togo

Eurostandard Bank, Macedonia

FNZ, London, UK

Halk Bank Macedonia, Halk Bank Turkey Group

Halyk Bank, Kazakhstan

KBL Bank, Luxembourg

Kleinwort Benson, London, UK

La Poste Tunisienne, Tunisia

NLB Bank Belgrade, Serbia

NLB Bank Tuzla, Bosnia and Herzegovina

NLB Ljubljana, Slovenia

NLB Montenegrobanka, Montenegro

NLB Pristina, Kosovo

NLB Razvojna banka, Bosnia and Hercegovina 

NLB Tutunska Bank, Macedonia

Post Bank, Macedonia

QNB, Tunis, Tunisia

Rigensis bank, Riga

Sibtel, Tunisia

State Bank of India, Kolkata, India

State Bank of India, Mumbai, India

STUSID Bank, Tunis, Tunisia

Tamweel Holding, Dakar Senegal

UBIS (UniCredit Business Integrated Solutions)

UniCredit Bank, Slovenia

Universal Capital Bank, Podgorica, Montenegro

VTB Bank AG, Austria

Zagrebacka Banka, Unicredit Group, Croatia

 

Воведување на управувачки стандарди

Албсиг АД

Гемак Трејд

Графички Центар Скопје

Динерс Клуб

Дирекција за заштита на лични податоци

Едусофт

Еконет

ЕОС Матрих

Еуролинк осигурување

Еуростандард Банка АД Скопје

Инбох

Инел Интернационал Кавадарци

Инсиг Македонија

ЈП Службен весник 

Капитал Банка АД Скопје 

Клириншка куќа КИБС АД Скопје

Кодекс компјутери

Комерцијална Банка АД Скопје

Комисија за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер

КредитЕкспрес

Македонска Пошта АД Скопје

Македонски Телеком

Макпетрол

Медиа Принт Македонија

Мелон Солушнс Дооел 

Народна Банка на Република Македонија

Нет.Бит Датацентар

НЛБ Нов Пензиски Фонд 

НЛБ Тутунскa брокер

НЛБ Тутунска Банка АД Скопје

ОНЕ Телекомуникациски услуги Скопје

ПЗУ Специјализирана Болница Филип Втори

Плати Брзо

Поштенска Банка АД Скопје

Прима МК

Примо Албанија

Промес

Рамстор Македонија

Секјуриком

Служба за општи и заеднички работи при Влада на Република Македонија

Статер Банка АД Куманово

Стопанска Банка АД Битола 

Теленор Монтенегро (Промонте) 

Т-Мобиле Македонија

Универзитет Гоце Делчев – Штип

Царинска Управа на Р.М.

Централна Кооперативна Банка АД Скопје 

Шпаркасе Банка

 

Надворешна проверка за усогласеност со прописите според Закон за заштита на лични податоци

Албсиг АД

Агенција за супервизија на осигурување

Алкалоид АД Скопје

Гемак Трејд

Граве Осигурување

Графички Центар Скопје

Динерс Клуб

Еконет

ЕОС Матрих

Еуролинк осигурување

Инел Интернационал Кавадарци

Инсиг Македонија

КИНГ-ИЦТ

Кодекс Компјутери 

Медиа Принт Македонија

Мелон Солушнс

Ми-Да Гранд Моторс

Ми-Да Моторс

Ми-Да Рент А Кар

Народна банка на Република Македонија

ОНЕ Телекомуникациски услуги Скопје

Паком Скопје

ПЗУ ДР Маргита Смилева

ПЗУ Европска Очна Болница п.о Скопје

ПЗУ Специјална болница Филип Втори

Плати Брзо

Порше Лизинг Македонија

Рамстор Македонија

Рема Компјутери

Секјуриком

Славеј АД Скопје

Триглав Осигурување

Унибанк АД Скопје

Универзитет Гоце Делчев - Штип

Факом АД

Централна Кооперативна Банка АД Скопје

 

Нет.Бит Датацентар 

Агенција за супервизија на осигурување

Албсиг АД

АД Македонска Пошта Скопје

Близу ДООЕЛ Скопје

Динерс Клуб

Еуростандард Банка АД Скопје

Инсиг Македонија

Кодекс Компјутери

Контего

Поштенска Банка АД Скопје

Рамстор Македонија

СОС Детско село Македонија

 

Обуки и тренинзи

АД Македонска Пошта Скопје

Алфа Банка АД Скопје 

Близу

Дрекслмаер

ЕВН Македонија

Едусофт

ЕОС Матрих

Еуромак контрол Доо Скопје 

Еуростандард банка АД Скопје

Инбох

ЈП Службен весник

Капитал Банка АД Скопје 

Касис

Клириншка куќа КИБС АД Скопје

Комерцијална Банка АД Скопје

Кроација Осигурување- Живот

Лукоил

Макпетрол

Мелон Солушнс дооел Скопје

Народна Банка на Република Македонија

НЛБ Нов пензиски фонд 

НЛБ Тутунска Банка АД Скопје

НЛБ Тутунска брокер

Охридска банка АД Скопје

Поштенска Банка АД Скопје

Про Кредит Банка АД Скопје

Сава осигурување

СОС Детско село Македонија

Статер Банка АД Куманово

Стопанска Банка АД Битола 

ТТК Банка АД Скопје

Уника Осигурителна компанија Скопје

Царинска Управа на Р.М.

Централна кооперативна Банка АД Скопје

Халкбанк АД Скопје

A.E.Distribution sh.p.k Albania

Albanian Broadband Communication sh.p.k. Albania

Albcontrol Albania

AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postar) Albania

Digitalb Albania

First Investment Bank Albania

High Tech Tests Sh.p.k Albania

ikubINFO sh.p.k. Albania

IPARD (EU agency)

ITirana sh.p.k Albania

NBG bank Albania

Sigal Albania

Training management consulting Albania

UNDP