Мирослав Милевски

Мирослав Милевски е инженер по информатичка технологија со долгогодишно работно искуство во проектирање и изведба на комплексни бизнис критични системи и современи дата центри.

Од 2008 година е менаџер на технологии и услуги во Нет.Бит Датацентар, датацентар кој во досегашната работа има постигнато ниво на достапност од 99,995%.
Мирослав Милевски е носител на голем број сертификати од реномирани светски производители, како Cisco, HP, Microsoft и други.

Мирослав Милевски

Прикажи # 
Наслов Created Date Посети
Преселба и консолидација на датацентар 08 Април 2014 2336