Томе Петковски

IT експерт со повеќегодишно искуство во менаџирање, проектирање и работа со серверски системи и компјутерски мрежи.

Експертизата ја има стекнато преку континуирана дедицираност и интерест од овие области. Од 2011 год. е вработен во Нет.Бит на позиција Инженер на Датацентар каде што секојдневно ги одржува системите, сервисите и интегритетот на мрежата.
Носител е на повеке стручни сертификати на Cisco и Microsoft.

Специјалности:

  • Cisco Networks
  • Windows
  • VMware
  • HP
  • Linux

Томе Петковски

Прикажи # 
Наслов Created Date Посети
Heartbleed Bug 23 Април 2014 2891