Клиенти

Дел од нашите досегашни клиенти

Решенија за спречување на перење на пари

Agribank, Hanoi

Al Khalij Commercial Bank, Qatar

Alpha Bank, Greece

Amen Bank, Tunisia

AS Expobank, Riga, Latvia

AS Expobank, Luxembourg

ATF Bank, Kayakhstan

Attijari Bank, Tunisia

Attijari Bank, Paris, France 

Bank Austria – Unicredit Group

Banque Extérieure D’Algérie, Algeria

Banque Zitouna, Tunis, Tunisia

BEA, Algiers, Algeria

BIAT, Tunis, Tunisia

Crédit populaire d’Algérie (CPA), Algeria

Diamond Bank Group, Benin

Ecobank, Ghana

Ecobank, Nigeria

Ecobank, Lome, Togo

Eurostandard Bank, Macedonia

FNZ, London, UK

Halk Bank Macedonia, Halk Bank Turkey Group

Halyk Bank, Kazakhstan

KBL Bank, Luxembourg

Kleinwort Benson, London, UK

La Poste Tunisienne, Tunisia

NLB Bank Belgrade, Serbia

NLB Bank Tuzla, Bosnia and Herzegovina

NLB Ljubljana, Slovenia

NLB Montenegrobanka, Montenegro

NLB Pristina, Kosovo

NLB Razvojna banka, Bosnia and Hercegovina 

NLB Tutunska Bank, Macedonia

Post Bank, Macedonia

QNB, Tunis, Tunisia

Rigensis bank, Riga

Sibtel, Tunisia

State Bank of India, Kolkata, India

State Bank of India, Mumbai, India

STUSID Bank, Tunis, Tunisia

Tamweel Holding, Dakar Senegal

UBIS (UniCredit Business Integrated Solutions)

UniCredit Bank, Slovenia

Universal Capital Bank, Podgorica, Montenegro

VTB Bank AG, Austria

Zagrebacka Banka, Unicredit Group, Croatia

 

Деловен консалтинг, ИСО стандарди

Албсиг АД

Гемак Трејд

Графички Центар Скопје

Делта Бет

Динерс Клуб

Дирекција за заштита на лични податоци

Едусофт

Еконет

Ендава Групација

ЕОС Матрих

Еуролинк осигурување

Еуростандард Банка АД Скопје

Инбох

Инел Интернационал Кавадарци

Инсиг Македонија

ЈП Службен весник 

Капитал Банка АД Скопје 

Клириншка куќа КИБС АД Скопје

Кодекс компјутери

Комерцијална Банка АД Скопје

Комисија за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер

КредитЕкспрес

Македонска Пошта АД Скопје

Македонски Телеком

Макпетрол

Медиа Принт Македонија

Мелон Солушнс Дооел 

Народна Банка на Република Македонија

Нет.Бит Датацентар

НЛБ Нов Пензиски Фонд 

НЛБ Тутунскa брокер

НЛБ Тутунска Банка АД Скопје

ОНЕ Телекомуникациски услуги Скопје

оне.Вип ДООЕЛ

ПЗУ Специјализирана Болница Филип Втори

Плати Брзо

Поштенска Банка АД Скопје

Прима МК

Примо Албанија

Промес

Рамстор Македонија

Секјуриком

Служба за општи и заеднички работи при Влада на Република Македонија

Статер Банка АД Куманово

Стопанска Банка АД Битола 

Теленор Монтенегро (Промонте) 

Т-Мобиле Македонија

Универзитет Гоце Делчев – Штип

Царинска Управа на Р.М.

Централна Кооперативна Банка АД Скопје 

Шпаркасе Банка

 

Заштита на лични податоци и GDPR

Албсиг АД

Агенција за супервизија на осигурување

Алкалоид АД Скопје

Гемак Трејд

Граве Осигурување

Графички Центар Скопје

Динерс Клуб

Еконет

ЕОС Матрих

Еуролинк осигурување

Инел Интернационал Кавадарци

Инсиг Македонија

КИНГ-ИЦТ

Кодекс Компјутери 

Медиа Принт Македонија

Мелон Солушнс

Ми-Да Гранд Моторс

Ми-Да Моторс

Ми-Да Рент А Кар

Народна банка на Република Македонија

ОНЕ Телекомуникациски услуги Скопје

Паком Скопје

ПЗУ ДР Маргита Смилева

ПЗУ Европска Очна Болница п.о Скопје

ПЗУ Специјална болница Филип Втори

Плати Брзо

Порше Лизинг Македонија

Рамстор Македонија

Рема Компјутери

Секјуриком

Славеј АД Скопје

Триглав Осигурување

Унибанк АД Скопје

Универзитет Гоце Делчев – Штип

Факом АД

Централна Кооперативна Банка АД Скопје

 

IT outsource

Агенција за супервизија на осигурување

Албсиг АД

АД Македонска Пошта Скопје

Близу ДООЕЛ Скопје

Динерс Клуб

Диџитал Фајнaнс Македонија

Евротип Спортски Обложувалници

ЕОЅ Матрих

Еуростандард Банка АД Скопје

Инсиг Македонија

Кодекс Компјутери

Капитал Банка АД Скопје

Контего

ПЗУ “Жан Митрев”

Поштенска Банка АД Скопје

Пауер Спорт Систем

Рамстор Македонија

Седа Брокер

СОС Детско село Македонија

ФД Премиум

ФД Иуте Кредит

ФД С/Н Финансии Битола

Халк Осигурување

 

Обуки и тренинзи

АД Македонска Пошта Скопје

Алфа Банка АД Скопје 

Близу

Дрекслмаер

ЕВН Македонија

Едусофт

ЕОС Матрих

Еуромак контрол Доо Скопје 

Еуростандард банка АД Скопје

Инбох

ЈП Службен весник

Капитал Банка АД Скопје 

Касис

Клириншка куќа КИБС АД Скопје

Комерцијална Банка АД Скопје

Кроација Осигурување- Живот

Лукоил

Макпетрол

Мелон Солушнс дооел Скопје

Народна Банка на Република Македонија

НЛБ Нов пензиски фонд 

НЛБ Тутунска Банка АД Скопје

НЛБ Тутунска брокер

оне.Вип ДООЕЛ

Охридска банка АД Скопје

Поштенска Банка АД Скопје

Про Кредит Банка АД Скопје

Сава осигурување

СОС Детско село Македонија

Статер Банка АД Куманово

Стопанска Банка АД Битола 

ТТК Банка АД Скопје

Уника Осигурителна компанија Скопје

Царинска Управа на Р.М.

Централна кооперативна Банка АД Скопје

Халкбанк АД Скопје

A.E.Distribution sh.p.k Albania

Albanian Broadband Communication sh.p.k. Albania

Albcontrol Albania

AKEP (Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postar) Albania

Digitalb Albania

First Investment Bank Albania

High Tech Tests Sh.p.k Albania

ikubINFO sh.p.k. Albania

IPARD (EU agency)

ITirana sh.p.k Albania

NBG bank Albania

Sigal Albania

Training management consulting Albania

UNDP